اين بيماري موجب خشك‍شدن سرشاخه و شاخه ‍ ها مي  شود كه كم و بيش در اغلب باغ‍هاي پسته ايران وجود دارد. هر چند كه خشكيدگي سرشاخه‍ها ممكن است به علت عواملي مانند نامناسب بودن خاك ، فقر مواد غذايي،كمبود آب، شوري خاك و آب، وجود نماتد مولد غده‍اي ريشه و يا بر اثر آفاتي مانند سپردا‍ر واوي ايجاد شود .

خسارت :

   دربعضي درختان قسمت‍هاي از شاخه بخصوص از محل قطع سرشاخه به رنگ تيره در‍آمده و كمي  فرو رفتگي پيدا مي كند. كه به علت اختلاف رنگ از قسمت‍هاي سالم شاخه به راحتي قابل تشخيص است. پيشرفت اين عارضه، گاهي همراه با ايجاد صمغ بر روي شاخه مي‍باشد. پوست و چوب شاخ‍ها به رنگ تيره در مي‍آيد و شاخ‍هاي مبتلا به تردريج مي خشكد.

مبارزه :

   در حال حاضر جهت جلوگيري از پيشرفت بيماري، اقداماتي نظير اصلاح بافت خاك تقويت درختان  ،آبياري به موقع و هرس صحيح پيشنهاد مي گردد.