بيماريهاي آنتوريوم 
آنتراکتوزAuthracnose 
ايجاد
 لکه هاي قهوه اي سوخته بر روي اسپات و خامه از علائم اصلي بيماري است. 
گونه هايي از قارچ colletothricum عامل اصلي ايجاد آنتراکنوز معرفي شده 
است. گسترش بيماري از طريق کنيدي هاي (اسپور) فراوان توليد شده صورت مي 
گيرد. استفاده از سموم شيميايي مانند دي تيوکارباماتها نظير زينب، کاپتان و
 مانکوزب در جلوگيري از پيشرفت بيماري مؤثر است. 
 
 
 
 
  
          منبع:    مجله کشاورزی آنلاین . نویسنده:مهندس ظروفی        .
        |