كارگاه آموزشي بين‌المللي «بيوتكنولوژي مايكروآلگي» در تاريخ 18 و 19 شهريور در پژوهشكده تكنولوژي كشاورزي منطقه شمال غرب و غرب كشور در تبريز برگزار مي‌شود.

 

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از موسسه اطلاع رساني توسعه فناوري زيستي، با هدف بررسي حوزه‌هاي كاربردي و اقتصادي بيوتكنولوژي صنايع غذايي و مروري بر آخرين دستاوردها در اين زمينه از بيوتكنولوژي و نيز تبادل تجربيات علمي و پژوهشي بين محققان داخلي و خارجي كارگاه آموزشي بين‌المللي «بيوتكنولوژي مايكروآلگي» توسط پژوهشكده تكنولوژي كشاورزي منطقه شمال غرب و غرب كشور در تبريز برگزار مي‌شود.
مايكروآلگي يا ريز جلبك‌ها ميكروارگانيزم‌هاي آبزي هستند كه غني از پروتئين، ليپيد، ويتامين و آنتي اكسيدان و داراي سرعت تكثير بالا، قدرت تحمل شرايط نامساعد محيطي و بعضا سازگار با استرس‌هاي اسموتيك در مقايسه با گياهان عالي هستند. همچنين اين ريز جلبك‌ها جزء منابع ارزشمند براي توليد مواد غذايي، دارويي، آرايشي و بهداشتي به شمار مي‌روند.
مايكروآلگي‌ها و كاربرد آن به عنوان غذاهاي فرآويژه، مواد دارويي و خوراك دام و آبزيان، طراحي فتوبيوراكتور، تنوع ژنتيكي مايكروآلگاها و مايكروآلگا و كاربرد ان در حفظ محيط زيست از جمله سرفصل‌هاي مطروحه‌اي است كه در اين دوره آموزشي به بحث و تبادل نظر گذاشته مي‌شود.
علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس الكترونيكي موسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي به نشاني www.abrii.ac.ir و يا با تلفن 3322625-0411 تماس بگيرند.